Lid worden?

Als je een paar bijeenkomsten mee wilt doen bel dan even met de teamleider van de spelafdeling van je keuze .

De eerste vier bijeenkomsten mag je gratis meedraaien. Daarna wordt er van je verwacht dat je lid wordt. Dat kan natuurlijk ook direct.

Om je aan te melden vul je het inschrijfformulier in en stuur je dat naar de ledenadministratie.

Voor het inschrijfformulier klik op het plaatje of klik hier.

Screen Shot 2015-11-01 at 16.12.25

Clubgebouw ‘De Rietscout’

rietscout20096Het groepshuis de Rietscout is van september tot juni op de donderdagavond verhuurd aan andere verenigingen.
Belangstelling om ons groepshuis te huren voor uw schoolkamp of verenigingsactiviteit? Neem dan contact op met onze beheerder op 0228-320017 of verhuur@mercurygroep.nl.

Groepshuis de Rietscout
Mercurygroep Enkhuizen
De Gouw 7e, 1602DN
Enkhuizen
Tel: 0228-316714

Bekijk kaart

Motorschip ‘Mercury’

mercuryHet motorschip Mercury is op 20 april 1972 in bezit gekomen van de Mercurygroep. Het schip heette toen we hem aankochten Spes en was in bezit van brandstoffenhandelaar Cornelis Kuiper. Het schip werd in 1913 onder de naam ‘Vertrouwen’ als zeilklipper gebouwd op de werf van de Gebr. Paans.

ligplaats MS Mercury
t/o Paktuinen 47, 1601GE
(achter de Nieuwe Doelen)
Enkhuizen

Bekijk kaart

Overig nieuws

Inschrijven Scout-In
14 juli 2017

Hallo allemaal, De organisatie van Scout-In heeft voor de groepsinschrijvingen alsmede de individuele inschrijvingen hetzelfde formulier klaar gezet. Dat kan nogal voor verwarring zorgen. Dus om je inschrijving te voltooien volg… Lees meer »

Bevers en Scouts liepen de Avondvierdaagse
04 juni 2015

    Onze Bevers en Scouts hebben afgelopen week de Avondvierdaagse van Enkhuizen gelopen. Hier staan ze in het Bastion bij de Nassaustraat, vlak voor de intocht start richting Nieuwe… Lees meer »